inspiration

Hej søde læsere

Dette indlæg er lidt mere om mig personligt

Nu er jeg kommet hjem igen efter en rigtig hyggelig ferie med familie og venner. På vej hjem i bilen fik jeg tid til at tænke på en masse, og en af mine store drømme er at blive god til at løbe og leve sundt. Jeg er der i mit liv hvor jeg ikke kan holde mig selv ud misforstå mig ikke, men det der med der lige er lidt fedt på koppen man rigtig gerne vil have væk og bare se sund og rask ud.

Så jeg har besluttet mig for at jeg skal “lærer” at løbe, jeg har altid hadet det og synes det er så svært at komme i tøjet og bare komme ud. Så jeg har søgt lidt på nettet om hvordan man løber. Jeg fandt denne metode som jeg vil prøve. 

Da jeg så den synes jeg det virkede fjollet at jeg skulle gå mere end løbe, men når man tænker over det så skal man jo starte et sted. Men det der med at tabe sig kommer jo ikke bare at lave lidt jeg skal jo også spise ordenligt og drikke en hel masse vand og det skal lige siges jeg er så dårlig til at drikke vand, vil hellere drikke noget andet.

 

Jeg vil holde jer opdateret på hvordan det går med at løbe og spise sundt.

Men hvis i har nogen gode råd eller måder til at tabe sig, så skriv endelig en kommentar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration